Etusivu » TANSSIOPISTO » Tanssilajit » Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

Taaperotanssi 1,5-3v (äitilapsi-ryhmä)

Tämä tunti on vanhemman ja lapsen lempeää yhdessäolemistä. Opetellaan peruselementejä, liikuntaleikkejä turvallisesti yhdessä äidin isän tai vaikkapa kummitädin kanssa. Ohjaajan kanssa lapsi tutustuu turvallisesti liikunnan ihmeelliseen maailmaan. Tarkoituksena on kehittää lapsen motorisia taitoja leikkien ryhmässä toisten lasten kanssa. Vanhempi on mukana ohjaamassa oman lapsen opettelua.

 

Satubaletti 3-4v

Tunneilla balettia lähestytään leikin, mielikuvien ja tarinoiden kautta. Varhaisiän tanssiopinnot kehittävät lapsen luovuutta, kehontuntemusta ja oppimisvalmiuksia.

 

Lasten baletti 4-6v

Baletin alkeita, pieniä tansseja ja luovia harjoituksia. Leikinomaisessa muodossa tutustutaan tanssin perusteisiin, työskentelyyn ryhmässä, parin kanssa ja yksitellen. Opetellaan baletin perusasennot ja käytetään ranskankielistä termistöä. Opinnoissa pyritään perusliikunnan ja leikin kautta kehittämään oppilaan liikunnallisuutta, ketteryyttä, fyysisiä valmiuksia ja musikaalisuutta. 

 

Esibaletti 7v

Opetus etenee valtakunnallisen tanssin perusopetussuunnitelman mukaisesti ja valmistaa klassisen baletin syvempiin opintoihin. Opetukseen kuuluu balettitekniikan alkeita.

 

Lasten tanssi 4-5v

Opitaan oman kehon tuntemusta ja hallintaa, musiikin ja rytmin hahmottamista, tanssitekniikkaa ikäkaudelle sopivassa muodossa, helppoa akrobatiaa, luovia harjoitteita ja improvisaatiota. Showkids tunti on iloinen ja helppo tapa aloittaa tanssiharrastus. Tunti sovelttuu hyvin myös pojille.

 

Showkids 6-7v

Monien eri lajien yhdistelmä. Vaikutteita jazzista, nykytanssista, musikaalitanssista ja streetistä. Tunneilla tanssien teemat vaihtuvat musiikin mukana, ja tunnit koostuvat lämmittelystä, keskilattiaharjoituksista, salin poikki liikkuvista sarjoista sekä koreografiasta.

 

Lukujärjestys 

Takaisin