Etusivu » TANSSIOPISTO » EK-tanssiryhmä

EK-tanssiryhmä

Miloff Tanssiopisto tarjoaa erikoiskoulutusryhmän innostuneille ja tanssista motivoituneille nuorille, jotka haluavat harjoitella useita kertoja viikossa ja kehittää itseään tanssijoina. Hakijalla pitää olla vähintään kaksi vuotta aktiivista kokemusta tanssilajeista.

EK lapset alle 11-vuotiaat
EK juniorit 12-15v 
EK aikuiset yli 16v


Koulutusryhmä osallistuu paikallisiin ja valtakunnallisiin tanssikilpailuihin, katselmuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. EK koulutus on yksilöllistä ja tavoitteellista tanssin opetusta. Se antaa oppilaalle hyvän tanssiteknisen pohjan perustietoineen ja valmiudet hakeutua myöhemmin tanssin ammatillisiin jatko-opintoihin.


Esiintyminen on tärkeä osa koulutusryhmän toimintaa. Oppilas sitoutuu mukaan esitystoimintaan (yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan) ottaessaan koulutusryhmäpaikan vastaan. Erikoiskoulutuksessa olevat sitoutuvat harjoittelemaan valitsemillaan lukujärjestyksemme tunneilla (vähintään 2 viikkotuntia) sekä EK:n omilla harjoitustunneilla.


Tanssiopisto osallistuu hyvällä menestyksellä jatkuvasti tanssikatselmuksiin ja -kilpailuihin sekä kotimaassa että ulkomailla. Opistomme pyrkii laadukkaan opetuksen ja säännöllisen kurssitoiminnan avulla kehittämään Etelä-Pohjanmaan alueen tanssitoimintaa ja samalla levittämään tanssin iloa kaikille tasapuolisesti.


Upea kokemus tanssijalle ja tanssiryhmälle!


EK-tanssiryhmiin on ennakkoilmoittautuminen.

Pääsykoe järjestetään lauantaina 9.6.2018

Paikka: Miloff Tanssiopisto Mestarintie 8, Seinäjoki 

EK lapset alle 11v klo 11.00-12.00
EK juniorit 12-15v klo 12.15-13.15
EK aikuiset yli 16v klo 13.30-14.30

 

Pääsykokeena on ryhmille tanssitunti, johon ei tarvitse valmistautua etukäteen. Tulethan paikalle hyvissä ajoin. Mukaan tarvitset tanssiin soveltuvat vaatteet ja juomapullon. Pääsykoe tanssitaan hiukset siististi kiinni paljain jaloin. Pääsykoe sisältää tekniikkaharjoitteita, improvisaatioharjoitteita sekä lyhyen koreografian joka opetellaan tunnin aikana.

 

Pääsykokeeseen on ennakkoilmoittautuminen. Hakulomake!

 

Ryhmien vastuuopettajana toimii Riikka Hyvärinen